Tilbud til DJ's

Latterligt billigt


Jep det er det, USB pen med instrumental musik til festsange. 428 mp3filer, tilbyd noget andre musikere har øvet i 20 år for at lære..... bum bum......

Mega tilbud


Tilbyd dine kunder at spille til alle deres medbragte festsange. Køb  421  sange  der kan bruges som hjælp til at afsynge dine kunders medbragte festsange.

20 vers /omgange


Alle sangene er i mp3 format og i 20 vers udgaver. Så er du sikker på at der er vers nok. og siges der skål, stopper du bare musikken og starter forfra igen.

Normal pris 2,36 kr pr sang/mp3 fil 

Den mest omfattende liste i dk

Det er vores påstand at listen vi præsentere for dig er den mest omfattende eller fleksible liste i DK.

Forklaringen eller bevis om du vil:

Omkring 50 sange er lavet i forskellige versioner

Nogle forfattere forfatter kun på selve omkvædet af en sang, så dette kan måske være den mest brugte udgave af en bestemt sang, men....... så er der lige en forfatter der vælge at bruge verset fra sangen også, så derfor vi har lavet denne sang i 2 forskellige version til dig.

Eks.
Under den hvide bro, bruges mest kun omkvædet men du kan komme ud for at der også er forfattet på verset, så derfor har vi også lavet en udgave med verset.

Altså du får forskellige udgaver af den samme melodi.

En anden Forklaring

Nogle sange er ens i vers og omkvæd - Eks. Det er hammer hammer fedt.  Gangen i selve verset er den sammen som i omkvædet, derfor vælger nogle forfattere kun at forfattet på en omgang, ( single vers ) mens andre forfattere vælger at lave teksten på begge omgange ( dobbelt vers )

428 MP3filer - Omkring 380 forskellige melodier